Untitled Document

 

Tone Bekkestad

Nu jäklar är det dags! Tone pekar på framtidens möjligheter för att rädda vår underbara planet.

Lyssna på en spännande föreläsning, där Tone lyfter fram innovativa och spännande exempel på teknologier, energieffektiv teknik, nytänk och lönsamma investeringar, som kan ta oss hela vägen till målet, eller på vägen dit, för att lösa klimathotet. Tone har precis lanserat sin andra bok - ”Nu jäklar är det dags!”.

Med fokus på hur vi ska kunna möta våra gemensamma utmaningar, lyfter Tone i sitt föredrag fram innovativa, spännande och intressanta exempel som ligger i framkanten av den teknologiska utvecklingen och är åtråvärda såväl som lönsamma.

Med mottot ”Go green by black numbers” presenterar hon också exempel på hur företag kan minska sin negativa miljöpåverkan samtidigt som de sparar pengar. Vart är vi (och klimatet) på väg och vad kan vi göra åt det? Kreativa människor och smarta teknologiska lösningar Inspiration och möjligheter i stället för dåligt samvete ”Go green by black numbers”

Referenser

”Mycket bra fakta framfört väldigt pedagogiskt. Väldigt givande.” ”Intressant, mycket viktigt att tänka på. Tydlig presentation av ett svårt ämne.”

”Tone var mycket behaglig att höra på, kunnig, tog upp relevanta frågor.”
Framtidsseminariet Norrköpingss kommun

”Jag tycker Tone Bekkestad var helt suverän med det allvarliga budskapet, men jag är ännu mera imponerad över sättet på vilket hon framträdde. Hon är en superpedagog, som använder röst, kroppsspråk och bilder på ett fantastiskt bra sätt. Som gammal universitetslärare avundas jag hennes förmåga. Det var världsklass!"
Almi Företagspartner, Uppsala


Boka Tone till "kick off” eller en föreläsning på arbetsplatsen. Ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med en passande lösning.

 

Tone

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ››Tone Bekkestad känner du kanske framförallt igen från TV4. Under åren på TV4 har Tone röstats fram som Sveriges bästa/mest populära meteorolog ett flertal gånger. Hon är dessutom en mycket uppskattad och flitigt anlitad föreläsare på ämnet miljö och klimatförändringar. Visste du att Tone redan 1992 skrev sin första avhandling om klimatförändringar i syd-västra Canada? 2005 skrev Tone sin första bok "Fråga Tone om vädret" och hon har precis lanserat sin andra bok - ”Nu jäklar är det dags!” som visar på vilka fantastiska möjligheter som finns för att möta klimathotet.