Untitled Document

 

Rune Rennemark

"Det är i huvudet konjunkturen formas!"

Vi människor glömmer så lätt. Till exempel att det hela upprepas med ungefär sju års mellanrum.
Hög- och lågkonjunkturer kommer och går. Det har de gjort sedan vi lämnade bondesamhället.
De som glömt det här blir ledsna, och när de ser på TV eller läser tidningar, blir de nedslagna och deppar. Vi talar om en kris, fast... Egentligen har vi det lika bra som tidigare. Lika mycket kläder i garderoben, lika mycket mat i kylskåpet. Men vi kanske måste skjuta upp inköpet av en 52-tums platt- TV till vardagsrummet. Är det det som är kris?

Sökandet efter trygghet förlamar oss. Vi mobiliserar all vår energi när det händer något dramatiskt runt oss. Det är när de stora förändringarna sker i våra liv som gör att vi tar nya tag. Skilsmässa, bli uppsagd, närstående dör, nykter alkoholist, bli kristen eller att klara en svår sjukdom. Det är klart att vi inte önskar varandra olycka eller bråd död. Men när det verkligen händer, får vi oanade krafter. Kanske går vi lite på tomgång i högkonjunktur?

Vi väljer själv vår verklighet! Om hur vi kan forma mycket av våra liv själva. Beroende på hur vi tänker, vilka vi umgås med, vad vi läser och hör. Lågkonjunkturen börjar i våra egna hjärnor. Följ med på några timmars föreläsning som kommer att ge dig många skratt, mycket att tänka på och kanske kan hjälpa dig att le lite åt dig själv. Och plötsligt fungerar den tre år gamla TV:n alldeles utmärkt ett tag till...?

 

Olof Röhlander

Rune Rennemark har skrivit flera böcker om marknadsföring och management och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han har blivit konsulternas guru inom kommunikation och ledarskap. Runes huvudämnen är kommunikation, service, presentationsteknik,ledarutveckling och marknadsföring.Han är en mästare på att kommunicera och har blivit känd som en lysande estradör med ett budskap som både berör och manar till eftertanke.

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ›› 

Boka Rune Rennemark, till "kick off” eller en föreläsning på arbetsplatsen.

Ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med en passande lösning.