Untitled Document

 

Frykman & Sandin

"Du – ett varumärke"

Ditt professionella rykte och varumärke styr din framgång på jobbet, i karriären och hur du lyckas som chef, medarbetare eller entreprenör. Det har en avgörande betydelse för vem kunder lyssnar på och får förtroende för. Men hur väl känner du ditt professionella rykte och varumärke?
Den frågan kan med mycket stor sannolikhet avgöra din framtid…Per och Karin

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ››Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Att arbeta med ditt personliga varumärke handlar om att lyfta fram dina styrkor och använda dem så mycket som möjligt. Därför blir det viktigt att ta reda på vad din professionella omgivning ser som dina absoluta styrkor - ditt professionella rykte. Det ger dig en unik kompetens och kraft att förverkliga det du verkligen vill uppnå. Några av resultaten är att du:

  • Blir ”top of mind” - den person som man väljer inom ditt expertisområde.
  • Utvecklas i ditt arbete och levererar mästarklass både som ledare och medarbetare
  • Bli synlig på olika nya sätt med din unika kompetens.
  • Får arbetet du verkligen vill ha. Metoden ger en mycket stor träffsäkerhet – just nu 97%

Låt oss göra klart - ALLA har chansen att sticka ut och bli ett personligt varumärke som är värt att uppmärksammas - du har det inom dig. Du ska inte bli någon annan än dig själv - du ska bara göra det bättre!

Företag spenderar stora pengar på att bygga sitt varumärke, rykte och sin image. Men detta kan raseras momentant om inte medarbetarnas personliga varumärken kan leva upp till det. När man utvecklar medarbetarnas varumärken så stärks företagets kultur och potential och då ökar företagets värde markant. Detta betyder mycket mer än vanlig marknadsföring och annonsering. På det sätt som man uppfattar medarbetaren, så uppfattar man företaget.

Ett hetare och intressantare område än personal branding får man leta efter idag. Konceptet vi utvecklat har uppmärksammats i tidningar som Affärsvärlden, Computer Sweden, Metro, Chefstidningen, Dagens Ledare, Civilekonomen och norska DN m.fl.

 

Boka Frykman & Sandin
Till "kick off” eller föreläsning för alla i företaget /organisationen. Föreläsningen kan byggas på med olika workshops mm. Ta kontakt med oss!
Vi ser fram emot att hjälpa dig med en passande lösning.

Läs mer om Per >>

Läs mer om Karin >>