Untitled Document

 

Per Frykman

Per Frykman, entreprenören som arbetar med att bygga starka personliga varumärken. Dagens Ledare kallar Per för Sveriges guru när det gäller personliga varumärken.

Enligt Tidningen Affärsvärlden är Per rekryteringsexperten som ger vårt lands kanske mest välunderbyggda och pragmatiska råd.

Han är en kreativ nytänkare som skapat en ny dimension för karriärutveckling. Han har bidragit till att hundratals och åter hundratals människor fått nya spännande arbeten, utvecklats i sitt arbete eller startat framgångsrika företag.

Allt detta har skapat insikten hos Per hur avgörande ditt personliga varumärke och professionella rykte är. Hans stora engagemang, drömmar och nyfikenhet och tron på att nästan allt är möjligt får människor som kommer i Pers väg att växa. Han inspirerar människor att nå resultat och hans höga ambitionsnivå och mod bidrar till att man kallar honom för - något av en rebell i rekryteringssammanhang.

Författare till ett stort antal artiklar och två böcker där ”Myten om den effektiva rekryteringen” blev nominerad bland bästa böcker inom ledarskapsområdet 2005. Har nu skrivit färdigt sin tredje bok om personal branding och den beräknas komma ut runt årsskiftet.Lasse Eriksson

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ››