Untitled Document

 

Om FMA

De bästa föreläsarna, de bästa artisterna och de mest angelägna ämnena. Dessutom till ett bra pris. Behöver vi tillägga att våra arrangemang är välbesökta och uppskattade?
FMA står för fortbildning med ansvar och är en konferens- och nöjesarrangör med huvudkontor i Härnösand, beläget i Västernorrland, mitt i Sverige.

Företaget etablerades 1987 och är idag en av Sveriges största arrangörer inom området. Genom ett samarbete med några av landets skickligaste och mest populära föreläsare, har vi ett brett och attraktivt utbud och kan därigenom vända oss till en bred publik. Såväl inom den privata som den offentliga sektorn.

Våra ämnesområden är bl a socialmedicin, kommunikation och relationer samt marknadsföring och ledarskap. Vårt mål är att så många som möjligt ska få möjlighet till fortbildning av hög kvalitet. Därför hittar du nästan alltid en FMA-konferens nära dig.

Du kan även få konferenser och föreläsningar formade efter dina önskemål. Perfekt för dig som exempelvis planerar en ”kick off” eller en studiedag på arbetsplatsen. Ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med en passande lösning.


 

 

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ››