Untitled Document

Lasse Gustavson

”Leva vidare”

"Ett eldhav stort som Globen omger oss. Det är 800° grader varmt. En människa självantänder vid 600°. Håret och skägget knastrar när det brinner av och det bubblar i hörselgången när öronen smälter. Fingrarna brinner utan att det känns. Mina värderingar brann upp tillsammans med mitt ansikte den där natten. När jag vaknade var det till en ny värld. En värld av skönhet."

Vad är skillnaden mellan att leva och överleva? Lasse Gustavson vet! Med kunskap, värme och mycket humor delar han med sig av sina erfarenheter i en lysande föreläsning. Lasse Gustavson arbetar med person- och teamutveckling för effektivare kommunikation och högre livskvalitet. Med sin fantastiska förmåga att med sitt språk, måla enkla men kraftfulla bilder startar Lasse Gustavson en process av glädje, tillit och inre visdom.

En lysande och varm föreläsning om att vara medmänniska i en stressad vardag. I mötet med Lasse fylls du av en smittande livsenergi, kreativitet, omtanke, värme och humor. Ingen går oberörd från den här föreläsningen!

Lasse Gustavson

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ››Lasse Gustavson är en fd brandman från Göteborg som hade turen att överleva en svår olycka. Efter att ha bearbetat sin situation förändrade han sitt sitt liv radikalt. Resultatet blev ett nytt liv med en ökad livsglädje. - ett levande bevis på att mental träning kan åstadkomma underverk. 
 
I dag lever Lasse Gustavson som de flesta av oss. Han har barn, familj och vänner.Vad som skiljer honom från mängden är att han aldrig helt kan bortse från olycksdagen. Men Lasse Gustavson har lärt sig att hantera sin energi och fått värdefull kunskap om såväl personlig utveckling som ökad livsglädje.

Klicka på bilden för att ladda ner broschyr
  Lasses föreläsningar höstens 2018      
Kristianstad 6 nov Teatern, Tivoliparken 13.30-16.00 eller 18.30-21.00

boka föreläsning