Untitled Document

 

Björn Lindeblad

”Från ekonomichef till munk, ett livsval!”

Björn ”Natthiko” Lindeblad erbjöds att bli den yngste ekonomichefen någonsin inom AGA-koncernen. Istället sade han upp sig, gav bort allt han ägde, och blev buddhistisk skogsmunk i Thailand.

Efter 17 år, i både öst och väst är Björn nu tillbaka i byxor, i Sverige. Han undervisar i meditation, håller föredrag och skriver en bok för Bonniers. Björn lever nu med sin Elisabeth och två bonustonåringar i Göteborg. Han valdes 2012 till Lyssnarnas Sommarvärd, och hans ”Sommar” den 18 juli blev ett av sommarens mest rosade. Han har intervjuats i TV av Anne Lundberg, Stina Dabrowski och Laila Bagge. Responsen har varit överväldigande från lyssnare i radio, tv och vid otaliga föreläsningar runt Sverige.

”Vi lever alla under samma himmel, men med olika horisont”

Björn berättar om sin yttre och inre resa med humor och innerlighet. Om ögonblick han aldrig glömmer, om besluten som förändrade nästan allt.

Då Björn bjudits in till att föreläsa, har det tagits mycket väl emot. Han börjar med ett föredrag kring sin egen livsresa. Ögonblick han aldrig glömt, då något viktigt blivit tydligt.

Även om den yttre formen för hans andliga sökande fick buddhistiska förtecken, så talar Björn alltid på ett sätt som alla kan känna igen sig i. Genom att hålla sig till det självupplevda, och vara generös med sina egna ofullkomligheter, lyckas han både beröra och locka till skratt.

Ämnen han gärna talar om inkluderar etik, intuition, stillhetens värde och vår längtan efter tillhörighet. Med åren har Björn förvärvat en egen förståelse av den kristna vägen, och han använder gärna exempel från bibeln och kristna mystiker då han talar.

Efter föredraget finns det tillfälle för frågor och dialog. Det brukar bli livligt! Björn avslutar gärna med en guidad meditation, där vi får möjlighet att vila i en delad stillhet, och komma lite närmare vårt hjärtas innersta längtan.

Boka Björn till "kick off” eller en föreläsning på arbetsplatsen.

Ta kontakt med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig med en passande lösning

 

 

 

 

Tone

Björn Natthiko Lindeblad

Föreläsare, meditationslärare, medmänniska

 

 


NYHETER:

UTSTÄLLARE

Vill du vara med som utställare/leverantör vid våra välbesökta föreläsningar?
Läs mer ›› 

ladda ner broschyr >>